Svårt att hitta bildelar?

hovacom

Välkommen in till oss på Hova.Com för att finna allt du söker inom bildelar!

Att hitta bildelar snabbt och enkelt på nätet har länge varit svårt men tack vare sökfunktioner och andra smarta lösningar har det gått och blivit så enkelt att alla kan göra det. Här kommer du inom kort att med hjälp av en smart sökfunktion där du bara behöver kunna din bils reg nr kunna hitta bildelar av alla de former och slag som passar din bil. Genom att mata in din bils reg nr kommer du direkt att se alla bildelar från Hova.Com som passar till just din bil – smart sorterade i kategorier och liknande.

Svårt att hitta bra och billiga bildelar? Icke då.

Vad händer härnäst?

Härnäst kommer denna sajten att föräras med en sökfunktion för bildelar, nämnd ovan, med vilken man enkelt hittar det man söker – oavsett vad man söker eller till vilken typ av bil man söker. Det ska inte vara krångligt att hitta bra och billiga bildelar tycker vi. Och det ska inte vara knussligt eller krångligt att handla heller för den delen. Ett bra köp ska alltid präglas av trygghet och service. Inget märkligt, eller hur?

Vad händer tills dess?

Tills dess är du varmt välkommen att ramla in direkt hos oss på ”stora sajten”, Hova.Com, och leta där. Du hittar alla bildelar snyggt sorterade i lämpliga avdelningar så att de ska vara så enkla som möjligt att finna. Dessutom finns en klassisk sökfunktion och som inte det vore nog kan du filtrera hela sajtens innehåll på din bil genom att antingen ange bilmodell och märke eller att mata in bilens reg nr. Vips så ser du enbart delar som passar din bil som fisken i handsken!

Avdelningar för bildelar

På Hova.Com hittar du alla bildelar i olika avdelningar som enkelt ger en fingervisning om vad de innehåller. Exempelvis:

 • Reservdelar

  Under reservdelar hittar du våra mer traditionella bildelar som syftar till att passa- och fungera på helt vanliga bilar, ersätta trasiga saker och delar, precis som det brukar vara med reservdelar.

  • Klicka in dig till avdelningen för reservdelar här
 • Exteriör

  Här hittar du saker för bilens utsida, bilens exteriör. Antenner, spoilers, lister, vingar och strålkastare – för att nämna några få saker.

  • Hitta allt inom bilexteriör på denna länk
 • Interiör

  Ska det sitta på bilens insida? Ja, du hittar du bildelen här. Under interiör hittar du drösvis med produkter, exempelvis bilmattor, handbromsdamasker, innerbelysning och rattnav. Och vansinnigt mycket mer, så klart!

  • Avdelningen interiör har du här, mycket nöje!
 • Performance

  Här hittar du i huvudsak vårt gamla kärnsortiment, lite effekthöjande blingbling som kanske inte är för riktigt alla / alla bilar. Letar du efter saker som CCI-boxar, avgasbandage, spacers, dumpventiler och väghållningskit så är det här du ska klicka in.

  • Käcka performance-bildelar når du här
 • Universal

  Vad det låter som. En klassisk tillbehörskategori. Här passar det mesta de flesta. Allt från extraljus till toningsfilm.

  • Universaldelar och biltillbehör av alla de slag
 • Belysning

  Ja, du gissade rätt. Belysning, helt enkelt. men inte bara bilbelysning. Här finns allt från arbetsbelysning till positionslampor. Extraljusramper, xenonkonverteringar och DRL också för den delen.

  • Lys upp din tillvaro med lite skön belysning

Handla tryggt

Det ska aldrig kännas otryggt att handla över nätet och vi på Hova.Com fäster enorm vikt vid din köpupplevelse. Kundservice är inte bara något vi gör, det är en livsstil vi lever. För din trygghets skull är vi certifierade av Trygg E-handel och vi låter våra kunder komma till tals och publikt recensera oss på bland annat Trustpilot. Klicka gärna in  och läs mer om vad andra tycker – vi själva är otroligt tacksamma och ödmjuka inför dessa fina åsikter och ord. Ni är bäst!

Om något ändå skulle hända

Post paketIngen handlare är tyvärr helt förskonad från missöden. Där kan finnas avigheter i frakten och det kan existera fabrikationsfel för att nämna något. Om något mot all förmodan skulle vara fel eller tokigt med din beställning, snälla hör av dig så snart du kan så ska vi göra allt vi kan för att ställa saker till rätta igen. För att vi ska kunna hjälpa dig behöver vi veta att du behöver hjälp – och det vill vi veta så fort det bara går!

Din nöjdhet är vårt levebröd så du kan lita på att vi tar dina upplevelser på allvar.

Bildelar från Hova.Com

Vi vill så klart att du ska välja att köpa dina bildelar från oss på Hova.Com och att du blir så nöjd med att ha gjort det så att du väljer att göra det igen nästa gång det är dags. Trots att vi är väldigt ödmjuka har vi inga problem med att slå oss iallafall lite granna för bröstet och tycka att vi är rätt bra också. Här är några skäl till varför du ska välja att köpa dina bildelar från oss:

tumme-upp Vi är en av Sveriges äldsta webbutiker för bildelar. Vi satte igång för över 15 år sedan. Där och då med ett lite mer begränsat sortiment jämfört med idag, men gamla rävar på nätet – det är vi.

Vi har stora sortiment av bildelar och reservdelar, inom bilstyling och tuning.

Genom bra och ofta unika samarbeten med partners världen över kan vi hålla riktigt bra priser.

Vi sätter värde i att stå för snabba leveranser. Var dock vänlig att uppmärksamma en eventuellt avvikande leveranstid (anges på alla produktsidor).

Trygg E-handel – certifieringen som håller koll på att vi – som absolut minst – följer alla lagar, avtal och rekommendationer samt har en god ekonomi och trygghet.

Vi är rätt trevliga också 🙂 Det tycker vi minsann själva också. Vi är ett glatt litet gäng som har kul!

hova-HQ

Hova.Com HQ i Hova